Ruska

Ruska on bostoninterrieri ja aikamoinen nautiskelija. Hän pitää lämpimästä ja on kesäisin tuttu näky omalla auringonottotuolillaan. Ruska on luonteeltaan rohkea ja utelias. Paikallaan olo ei ole hänen vahvimpia puolia, ellei sitten kyse ole kauneusunista, silloin neiti pystyy olemaan pitkiä aikoja paikallaan. Parasta on kuitenkin uusien asioiden tutkiminen.

Ruskan lempiharrastuksia auringonoton lisäksi on frisbeen haku, metsässä ja pellolla juoksentelu sekä ylipäätään kaikenlainen tutkiminen. Hän käy myös säännöllisesti koirauimalassa uimassa ja ylpeänä pelastaa kerta toisensa jälkeen veden varaan joutunutta kalkkunaleluaan. Luonnonvesissä Ruska tyytyy lähinnä kahlailemaan ja ottamaan hiekkakylpyjä.

Ruskan virallinen nimi on Rocking Stars Angel Ambrose. Ruska on syntynyt 30.09.2012 ja on kotoisin Rocking Stars kennellistä ( http://www.rockingstars.fi/ ).

Ruskan emä on:  Great Gremlins Afrodite

Ruskan isä on: Miniblack’s Dixieland Dandy

Ruskalla on seuraavat tittelit:

PäiväTitteliTittelin nimi
18.5.2016LV CHLatvian Champion
28.4.2016LT CHLithuanian Champion
18.1.2014EE JCHEstonian Junior Champion
12.9.2013LT JCHLithuanian Junior Champion

Ruskalla on seuraavat koulutustunnukset: RTK1, RTK2

Rally-Tokossa Ruska on kilpaillut voittaja (VOI) luokassa, joka on vaativuustasoltaan toiseksi vaikein taso. Voittaja luokassa koira seuraa ohjaajaa vapaana ja liikkeitä on mm. oikealla puolella seuraamista, ohjaajan jalkojen välistä pujottelu ja peruutus. Voittajaluokan vaativuustaso on oleellisesti korkeampi, kuin edeltävässä vaativuusluokassa.  Lisää Rally-Tokosta lajina löytyy täältä: http://www.rally-toko.fi/sivusto/