Jimistä Viron juniorivoittaja 2016!

Koiranäyttelyn glamouria. Viron voittajassa keli oli sateinen ja kolea.
Koiranäyttelyn glamouria. Viron voittajassa keli oli sateinen ja kolea.

Viron voittajanäyttely 5.6.2016

Kesäkuussa matkasimme Tallinnaan Viron voittaja näyttelyyn. Ilma oli kolea ja sadekuuroinen. Onneksi Ruskan kasvattaja Heidi Vallineva oli pystyttänyt teltan jonka suojaan pääsimme. Ihana oli nähdä monen monta bostonituttua – se onkin yksi mukavimmista asioista koiranäyttelyissä.

Jimi
Jimi

Jimi oli kehässä hieman vallaton ja esitti kaikenlaista. Tuomari oli meidän onneksemme kärsivällinen ja saimme esittää liikkeet toistamiseen. Ensimmäisen kierroksen jälkeen totesi, ettei liikkeitä ole mahdollista arvioida, kun koiralla ei tassut osu maahan kuin satunnaisesti 😉  Toisella kierroksella Jimi malttoi pitää tassuja edes osan aikaa maassa ja tuomari pystyi arvostelmaan myös liikkeet.

Upeat palkinnot!
Upeat palkinnot!

Jimi voitti junioriluokan ansaiten juniorisertin ja Viron juniorivoittaja tittelin! Paras uros kehässä Jimi heitti aivan lekkeriksi ja mm. heitti kehässä maaten ja liikkeessä teki kyllä kaikkea muuta kuin ravasi. Ansaitusti Jimi ei saanut paras uros kehässä sijoitusta. Tarvitsemme lisää treeniä, kokemusta ja malttia. Onneksi tämä ei ole niin vakavaa – pääasia että koira viihtyy ja esiintyy kehässä mielellään.

Viron voittajanäyttely Kaleev Stadionilla 5.6.2016

Jätä kommentti