Bono Tuomarinkylän koiranäyttelyssä paras uros!

Royal Canin Show Tuomarinkylässä

Tänään oli vuorossa kansainvälinen Royal Canin Show koiranäyttely Tuomarinkylän vinttikoirakerholla. Keli ei suoranaisesti hellinyt osallistujia. Aamulla satoi ja oli alle +10 C. Näyttelypaikalle päästyämme, kävi kylmä ja ajoittain kova tuuli. Bonon näyttelykoppa oli vuorattu lämpimillä peitoilla ja välillä kävimme leikittämässä Bonoa lempipallon kanssa, jotta pysyi lämpimänä. Tuuli onneksi laantui iltapäivää kohden jonkin verran ja välillä pilkotti myös aurinko, sopivasti meidän kehää varten.

Bono nuorten luokassa

Bono kilpaili nuorten luokassa, jossa vastus oli kova. Tuomarina meillä oli hollantilainen Bas Boosch. Tuomari oli mukava ja kohteli koiria erinomaisella ja koiraystävällisellä tavalla. Tuomaroinnissa antoi kaikille kattavan kirjallisen laatuarvostelun. Tuomari oli erittäin tarkka ja antoi sekä uroksissa että nartuissa vain kahdelle koiralle SA:n (sertin arvoisen).

Bono oli oma iloinen itsensä ja kengurubensaa riitti. Oli todellisen työn takana saada edes muutama raviaskel, kun kehässä pomppiminen nyt vaan oli niin siistiä Bonon mielestä. Ajattelin, että tähän tämä nyt sitten kaatuu, kun en pääse edes koiran hienoja liikkeitä esittämään. Kaikenlaisia bravuureja ja showliikkeitä kylläkin tuli yllin kyllin 🙂  Hassu pieni mies.

Iloinen pikkumies :)
Iloinen pikkumies 🙂
Uih, tossa on voikukka! Hassu Bono.
Uih, tossa on voikukka! Hassu Bono.

Bono sai laatuarvostelussa erinomainen arvosanan ja oli sertin arvoinen. Meidän yllätykseksi Bono voitti kilpailuluokkansa! Ihan huippua! Ei sillä, Bono on hieno pieni mies, mutta yhtä lailla päivän vastus oli todella kova. Paras uros kehässä menestys jatkui ja saimme sertin sekä Cacibin (kansainvälisen sertin). Olimme ihan onnesta mykkyrällä koko bändi! Rotukehässä Bono oli vastakkaisen sukupuolen paras. Rotunsa paras titteli meni Royal Canin juniorivoittaja nartulle Canmoy’s Boston Rock’n Rule. Rotukehänkin jälkeen Bonolla riitti pomppuenergiaa, mutta kun pääsimme kotiin ja oli otettu pikaiset pihahipat Ruskan kanssa, sitten tuli pienelle miehelle iso väsy.

Arvostelupöydällä maltettiin seistä mallikkaasti.
Arvostelupöydällä maltettiin seistä mallikkaasti.

Tuomarin arvostelu ja näyttelytulos

Tuomarin arvostelu: ”Quality dog. Very nicely put together. Excellent type, could perhaps do with a dash more with masculinity, especially in head. Head otherwise very much according to standard with lovely scull shape and excellent balance between muzzle and scull. Ear texture could be better. Lovely neck and front. Quality top- and underline. Excellent angulations behind. Lovely ribs and forechest. Nice bone, feet and pastern ok. Lovely condition. Excellent mover.”

Tulokset: ERI, NUK1, SA, PU1, SERT, CACIB, VSP

(Erinomainen, Nuorten luokan 1 sija, Sertin arvoinen, Paras uros, serti, cacib (kansainvälinen serti), vastakkaisen sukupuolen paras)

Bono Tuomarinkylässä 23.5.2015: ERI, NUK1, SA, SERT, PU1, CACIB, VSP
Bono Tuomarinkylässä 23.5.2015:
ERI, NUK1, SA, SERT, PU1, CACIB, VSP
Iloinen händlerimamma!
Iloinen händlerimamma!

Yksi kommentti artikkeliin ”Bono Tuomarinkylän koiranäyttelyssä paras uros!”

 1. Hei !
  Hyvä päivä teillä. Ihanalta tuntuu kun saa tällaisen arvostelun. ”Excellent mover”.
  Kaikkea hyvää teille toimissanne.
  Minä pidän kovasti Bonon väristä ja kokonaisuudesta. Toivottavasti nään joskus livenä.
  Airi

  Vastaa

Jätä kommentti