Kolmikko valloitti Liettuan!

Ruska, Bono ja Jimi osallistuivat Siauliain koiranäyttelyyn 23-24.4.2016  ”Siaulyiu Mero Taure 2016 ja Saules Sargas 2016”. Emme olleet aikaisemmin käyneet kyseisessä kaupungissa, mutta tykästyimme siihen kovin. Kaupungissa oli idyllisen pikkukaupungin tunnelmaa. Hotellivalinta oli onnistunut ja järjestelyt sujuivat moitteitta.

Siauliu Mero Taure näyttelyssä 23.4.2016 bostonit arvosteli Aleksandr Shiklin. Jimi oli ERI, JUK1, SA, PU1, JCAC, ROP. Bono ERI, VAK1, SA, PU2, CAC. Ruska ERI, AVO1, SA, PN1, VSP. Eli pojat ottivat uroksissa kaksoisvoiton, Jimin ottaessa kärkisijan. Ruska voitti nartut ja valittiin vastakkaisen sukupuolen parhaaksi. Jimi valittiin rotunsa parhaaksi. Ruska valioitui tuloksellaan Liettuan ja Latvian muotovalioksi!

Saules Sargas 2016 näyttelyssä 24.4.2016 bostonit arvosteli Mariya Werbitskaya. Pojat ottivat jälleen kaksoisvoiton ja Ruska voitti nartut. Jimi valittiin rotunsa parhaaksi ja Ruska vastakkaisen sukupuolen parhaaksi. Jimi sai molempina päivinä juniorisertin ja valioitui upeasti Liettuan juniorimuotovalioksi!

Kotiin matkasimme häkeltyneinä kolmikon huikeasta näyttelymenestyksestä. Matka oli kaikin puolin onnistunut ja kyseiseen näyttelyyn ja kaupunkiin sekä hotelliin palaamme mielellämme uudestaan!

Jätä kommentti