Jimi valloitti Tallinnan!

Jimistä Tallinnan juniorivoittaja 2016

2016_05_18IMG_6124

Tuomarina meillä oli Maailman Voittajan 2014 tuomari Rafael Malo Alcrudo. Tuomari käsittelee koiria erittäin miellyttävästi, pehmeästi ja koirakohtaisesti. Itse arvostan suuresti sitä, että Rafael haluaa että kaikki koirat esitetään löysällä hihnalla.

Jimi esiintyi kehässä mallikkaasti ja kuuliaisesti. Tuomari piti Jimistä kovin, etenkin Jimin päästä. Jimi voitti luokkansa, ansaiten Tallinna Junior Winner 2016 tittelin! Jimi sai myös juniori sertin. Paras uros kehässä Jimi sijoittui hienosti kolmanneksi! Juniorikilpailussa Jimi oli vastakkaisen sukupuolen paras.

Jimppa

Jimin arvostelu:

” Masculine & typey, slightly long in body. Well balanced head, typical expression. Correct neck, balanced angulations. Excellent ribcage, correct topline, slightly long in loin. Good temperament, free mover.”

Jimi ensimmäistä kertaa yksin reissussa

Jimi oli ensimmäistä kertaa ulkomaan reissulla ilman Ruskaa ja Bonoa. Matkaseuralaisena meillä oli Kati ja cavalierit Vili ja Mustikka. Jimi oli oikein reipas reissaaja ja selvisi koitoksesta kunnialla. Kiitos Katille reissuseurasta!

cavalierit
Matkaseuralaiset Vili ja Mansikka.

Jimin kasvattajille Heidi Mäki-Välkkilälle ja Pertti Mäki-Välkkilälle suuret onnittelut!

(www.zealbeats.fi)

Jätä kommentti